UYAR KAMERATECHNIK

VisionLine RWC

De VisionLine RWC is een geavanceerde oplossing voor procesbewaking in productiegebieden waar sprake is van spattende koelvloeistoffen.

UYAR Kameratechnik

VisionLine RWC

Productbeschrijving

De VisionLine RWC is een geavanceerde oplossing voor procesbewaking in productiegebieden waar sprake is van spattende koelvloeistoffen. Deze veelzijdige camera is geschikt voor gebruik in diverse machines, zoals draaibanken, freesmachines en slijpmachines. De camera is uitgerust met een roterend speciaal glas dat voor de cameralens is geplaatst. Dit unieke glas verwijdert effectief alle koelvloeistoffen en spanen door ze weg te slingeren, waardoor een helder zicht op het proces gewaarborgd blijft.

Om te voorkomen dat vloeistoffen de aluminium behuizing binnendringen, wordt het systeem constant voorzien van afdichtingslucht. Daarnaast zorgen de 8 energiebesparende power-LED’s met een totaal van 208 lumen voor optimale verlichting. Hierdoor is de VisionLine RWC een ideale keuze voor procesbewaking.

Met het Uyar-systeem kunt u uw procesbewaking in realtime en HD-kwaliteit uitvoeren, rechtstreeks bij de machine via een monitor. Daarnaast kunt u de beelden ook in uw netwerk integreren via een IP-encoder, waardoor u vanaf elke locatie toegang heeft. Bovendien is de VisionLine RWC flexibel te combineren met andere camera’s en accessoires, net als al onze andere cameramodellen.

Met de VisionLine RWC haalt u een betrouwbare en veelzijdige oplossing in huis voor nauwkeurige procesbewaking in veeleisende productieomgevingen.

Technische specificaties

  • Afmetingen Ø88mm x ca. 209mm (inclusief kogelgewrichtmontage, in geval van directe wandmontage)
  • Kogelgewrichtmontage van roestvrij staal
  • CMOS-camerasensor Videogrootte 1080P@60Hz; 1080P@50Hz
  • Videoformaat H.264-codec, MP4 Kijkhoek 90° (optioneel 142°)
  • Voedingspanning 24VDC 2,1A

Informeer vrijblijvend

Ik adviseer u graag. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden van UYAR procesbewakingcamera's in uw bedrijf.