UYAR KAMERATECHNIK

VisionLine EAC

Het VisionLine EAC camera model is de ideale oplossing voor visuele procesbewaking in natte en droge gebieden waar geen spattende koelvloeistoffen worden gebruikt.

UYAR Kameratechnik

VisionLine EAC

Productbeschrijving

Het VisionLine EAC camera model biedt de ideale oplossing voor visuele procesbewaking in natte en droge gebieden waar geen spattende koelvloeistoffen worden gebruikt. Dankzij zijn robuuste en afgedichte behuizing kan dit stof- en waterdichte systeem met IP67 bescherming worden gebruikt in verschillende gebieden.

Het kan bijvoorbeeld worden toegepast in gereedschapswisselsystemen, robotcellen, lasersystemen en laadsystemen. Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om de camera zelfs in beperkte werkruimtes te gebruiken.

Met het Uyar-systeem kun je je visuele procesbewaking in realtime en HD-kwaliteit direct bij de machine uitvoeren met behulp van een monitor. Daarnaast kun je de beelden ook via een IP-encoder in je netwerk invoeren, zodat je er vanaf elke locatie toegang toe hebt.

Net als al onze andere cameramodellen kan de VisionLine EC flexibel worden gecombineerd met andere camera’s en accessoires, waardoor je een op maat gemaakt systeem kunt creëren dat voldoet aan je specifieke behoeften.

Technische specificaties

  • Afmetingen Ø52mm x ca. 255,5mm (inclusief kogelgewrichtmontage, in geval van directe wandmontage)
  • Kogelgewrichtmontage van roestvrij staal
  • CMOS-camerasensor Videogrootte 1080P@60Hz; 1080P@50Hz
  • Videoformaat H.264-codec, MP4 Kijkhoek 90° (optioneel 142°)
  • Voedingspanning 24VDC 0,5A

Informeer vrijblijvend

Ik adviseer u graag. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden van UYAR procesbewakingcamera's in uw bedrijf.