UYAR KAMERATECHNIK

VisionLine EC

Dit cameramodel biedt u de ideale oplossing voor visuele procesbewaking in zowel natte als droge gebieden waar geen spattende koelvloeistoffen worden gebruikt.

UYAR Kameratechnik

VisionLine EC

Productbeschrijving

Het VisionLine EC cameramodel biedt u de ideale oplossing voor visuele procesbewaking in zowel natte als droge gebieden waar geen spattende koelvloeistoffen worden gebruikt.

Dankzij de robuuste en afgesloten behuizing is dit systeem stof- en waterdicht en heeft het een IP67-bescherming. Hierdoor kan het worden gebruikt in verschillende gebieden, zoals gereedschapswisselsystemen, robotcellen, lasersystemen en laadsystemen.

Het slanke ontwerp van de camera maakt het mogelijk om deze zelfs in beperkte werkruimtes te gebruiken, waar ruimte beperkt is maar visuele procesbewaking nog steeds gewenst is.

Met het Uyar-systeem kunt u uw visuele procesbewaking in realtime en HD-kwaliteit direct bij de machine uitvoeren met behulp van een monitor. Daarnaast kan het videosignaal ook worden gevoed naar uw netwerk via een IP-encoder, waardoor u vanaf elke locatie toegang heeft tot de beelden.

Net als al onze cameramodellen kan de VisionLine EC flexibel worden gecombineerd met andere camera’s en accessoires, zodat u een volledig systeem kunt samenstellen dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

Technische specificaties

  • Afmetingen Ø52mm x ca. 255,5mm (inclusief kogelgewrichtmontage, in geval van directe wandmontage)
  • Kogelgewrichtmontage van roestvrij staal
  • CMOS-camerasensor Videogrootte 1080P@60Hz; 1080P@50Hz
  • Videoformaat H.264-codec, MP4 Kijkhoek 90° (optioneel 142°)
  • Voedingspanning 24VDC 0,5A

Informeer vrijblijvend

Ik adviseer u graag. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden van UYAR procesbewakingcamera's in uw bedrijf.