UYAR KAMERATECHNIK

Netwerk en streaming

Onze netwerkcombinaties bieden te allen tijde de hoogste beeldkwaliteit – of het nu gaat om vergaderingen, productpresentaties of analyse doeleinden.

UYAR Kameratechnik

Netwerk en streaming

IP Netwerkcombinaties

Onze netwerkcombinaties bieden te allen tijde de hoogste beeldkwaliteit – of het nu gaat om vergaderingen, productpresentaties of analyse doeleinden. Zo maakt Uyar bijvoorbeeld gebruik van modulair uitbreidbare IP-encoders om industriĆ«le oplossingen mogelijk te maken. Het camerabeeld wordt in het netwerk van uw bedrijf ingevoerd en is daardoor opvraagbaar vanaf elke gewenste locatie.

In combinatie met een netwerkvideorecorder (NVR) kunnen video’s van meerdere camera’s worden opgenomen, opgeslagen en beheerd. Het grote voordeel van de NVR is de decentrale aansluiting van de camera’s – het is niet nodig om de camera’s rechtstreeks op de recorder aan te sluiten. Alle camera’s, evenals de recorder, moeten zich gewoon in hetzelfde netwerk bevinden, ongeacht waar ze zich fysiek bevinden. De videostreams kunnen door de NVR op verschillende apparaten (PC via Webpanel, smartphones, tablets, PC via client-software) in de live-weergave worden bekeken.

Informeer vrijblijvend

Ik adviseer u graag. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden van UYAR procesbewakingcamera's in uw bedrijf.